ABOUT

emmabeugelink; emmasphotography; fotografie; fotograaf

emmabeugelink; emmasphotography; fotografie; fotograaf

Wie ik ben

Mijn naam is Emma Beugelink en ik heet je graag welkom bij EMMAS Photography. Als fotograaf heb ik mijn focus liggen op architectuur- en interieurfotografie en fotografie voor (kleine) ondernemers.

De laatste jaren was ik werkzaam als office manager en producer bij StrandNL architectuur en interieur en organiseerde ik de photoshoots van de interieurprojecten. Binnen een paar weken fotografeerde ik zelf de meeste photoshoots. Het was voor mij een groot feest om deze interieurfoto’s te maken en ze vervolgens te zien verschijnen op de nieuwe website van StrandNL. Mijn Strandcollega’s en de interieurstylisten, die tijdens de photoshoots hun enthousiasme, inzichten en expertise met mij deelden, ben ik eeuwig dankbaar voor deze fantastische ervaring.

Inmiddels zijn er van deze interieurfoto's alweer een aantal gepubliceerd in de Nederlandse woonbladen.

Wat ik doe

Mijn diensten als fotograaf bied ik aan aan o.a. architectenbureaus, woonbladen, woonbloggers, woonbeurzen en iedereen die iets doet in de woonbranche. Daarnaast denk ik ook heel erg graag mee met kleine ondernemers over de look & feel van hun website, social media en andere marketinguitingen. Dat wat jij als ondernemer voor ogen hebt zet ik voor jou om in beeld. Een portretfoto voor website of social media maak ik ook heel graag voor je. Heb je een ander verzoek: schroom dan zeker niet om contact op te nemen

Contact

Onze eerste kennismaking begint uiteraard met een gesprek, zodat ik kan ontdekken wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Uiteindelijk is jouw belangrijkste doel als architect of ondernemer om zoveel mogelijk klanten aan jouw bedrijf te binden en die verbinding wil ik graag voor jou maken. Onder het genot van een kop koffie bespreken we samen jouw wensen.