PORTRET

portretfoto van een lachende yogalerares die op haar buik ligt en haar hoofd ondersteunt met haar beide handen.

Voor zeer verschillende opdrachtgevers heb ik zeer uiteenlopende portretten gemaakt. Tijdens een kop koffie bespreken we samen jouw wensen en komen we vanzelf tot jouw geheel eigen en unieke stijl.

zakelijk portret; portretfotografie; fotografie

VNO NCW

Manue Azoulay

Manue werkt bij VNO NCW als projectmanager voor de regio Noord-Holland. Voor de Team-pagina vroeg zij mij om een sprekende profielfoto.

porrtet; zakelijk portret; portret voor bedrijf

MEAD JOHNSON B.V.

Rebecca Deurhof

Rebecca is senior HR-manager bij Mead Johnson. Voor haar LinkedIn-pagina wilde ze een portret in de sfeer van de oude meesters zoals Vermeer of Rembrandt.

portretfotografie

ESPRESS FOTOGRAFIE

Esther van Puffelen

Esther is fotograaf en eigenaar van studio Espress Fotografie. Zij wilde een origineel portret waarbij zij zelf actief is in haar vakgebied. Dat leverde een bijzondere samenwerking op.

portretfotografie
portretfotografie voor strandwest

STRAND WEST

Stefan Spiering

Stefan Spiering is verkoper in de winkel Strand West te Utrecht. De medewerkers kozen elk een passende outfit bij hun favoriete  Cole & Son-behang. Samen maakten we er een mooie serie van voor de website.

portretfotografie

STRAND WEST

Terence van der Hoek

Terence van der Hoek werkt als winkelverkoper bij Strand West. Het team wilde bijzondere portretfoto's voor de website. De outfit voor het Cole & Son-behang zorgt voor een smaakvolle mix and match.

portretfotografie

MILIEUCENTRAAL

Magreet Schijvens

Magreet Schijvens is communicatieadviseur bij Milieucentraal. Omdat zij een portretfoto nodig had die moest passen binnen de voorgeschreven huisstijl hebben wij een fotosessie gedaan in een opgezette studio op kantoor.

portretfotografie; zakelijk; zakelijke portretfotografie; bedrijfsfotografie

PETRONILIA TRAINING & COACHING

Saron Petronilia

Saron coacht werkende vrouwen van 45+. Zij adviseert hen hoe om te gaan met de overgang binnen hun carrière. Deze vrouwen worden doorgaans nogal eens neergezet als grijze muizen. Voor zowel haar website, nieuwsbrief als blog zochten wij gezamenlijk naar een positieve, opvallende en tevens kleurrijke benadering voor dit actuele onderwerp. De photoshoot in de studio was een groot feest.

portretfotografie

YOGA DOCENT

Ellen de Haan

Ellen is yoga-instructrice. Voor haar nieuwe website wilde zij zowel portretfoto's van zichzelf als ook sfeerfoto's van de yogaschool.  Samen hebben we gezocht naar een originele invalshoek om zowel haar persoonlijkheid als werkwijze in beeld te vangen.

portret; zakelijk; bedrijfsfotografie; websitefotografie

SPORTINSTRUCTEUR

Mike Godlieb

Mike is sportinstructeur, mental coach, fotograaf en ICT-specialist. Voor zijn LinkedIn en andere social media wilde hij graag een krachtig, sprekend en sportief portret.